Ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

  Δημοσιεύτηκε: 27 Αύγουστος 2019

  Ορκίστηκαν σήμερα 27 Αυγούστου 2019 ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι. Μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Κουριαννίδης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», που διεκδίκησε τον Δήμο Θεσσαλονίκης στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Δίπλα στον κ. Κουριαννίδη βρέθηκε η σύζυγος του και φίλοι της παράταξης, οι οποίοι τον συγχάρηκαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Κουριαννίδης υποσχέθηκε ότι θα μείνει πιστός στον προγραμματικό λόγο της παράταξης, υπηρετώντας τα ελληνικά ιδεώδη και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

  Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κουριαννίδη έχει ως εξής: «Από σήμερα ο αγώνας μας για μία Θεσσαλονίκη αντάξια της Ιστορίας και της κληρονομιάς της, για μια Θεσσαλονίκη άξια για να την ζουν και να την απολαμβάνουν οι πολίτες της, μπαίνει σε μία νέα φάση, στο στάδιο της δικαίωσής του. Από την θέση του δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης, με την βοήθεια των συνεργατών και συναγωνιστών μου, θα υπηρετήσουμε τα ελληνικά ιδεώδη και τους συμπολίτες μας, πιστοί στις προγραμματικές μας θέσεις και δηλώσεις.

  Θα ήθελα για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω όλους όσοι μας έδωσαν αυτή την ευκαιρία, με τη στήριξη και τον αγώνα τους. Πρώτα απ’ όλα όσους τίμησαν με τη συμμετοχή τους το ψηφοδέλτιό μας, αλλά και όσους μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Ακόμη, όλους όσοι συνέδραμαν στην προσπάθειά μας υλικά και ηθικά. Επίσης, όλες τα πολιτικά κόμματα και πατριωτικές κινήσεις, που δεν περιορίστηκαν σε απλές δηλώσεις συμπαράστασης, αλλά και έμπρακτα βοήθησαν με τους μηχανισμούς και τους υποψηφίους τους για την επιτυχία αυτή και συγκεκριμένα την Νέα Δεξιά, την Λαϊκή Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης, το Κίνημα, τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πατριωτικών και Ορθοδόξων Σωματείων. Θερμές ευχαριστίες και σε όσους εξέδωσαν ανακοινώσεις συμπαράστασης, όπως η Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση, το Εθνικό Μέτωπο, η Διέξοδος-Ελλάς, η Ανακατάληψη, η Εθνική Κοινωνική Δράση.

  Μεγάλος ήταν και ο αριθμός διακεκριμένων πατριωτών από ολόκληρη την Ελλάδα, που με ανακοινώσεις τους δήλωσαν την στήριξή τους: ο σύγχρονος ήρωας του Ελληνισμού Σταύρος Λάλας, ο Στέλιος Παπαθεμελής, ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Γαβριήλ Αβραμίδης, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Χειλαδάκης, ο εκδότης Γιάννης Γιαννάκενας, ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Πολιτών Καβάλας Κωνσταντίνος Τόνιος, ο ιστορικός ηγέτης του ΕΝΕΚ Πολύδωρος Δάκογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Λαμίας Γιώργος Σαγιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Πύργου Ηλείας Χάρης Μιχαλακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας Κωνσταντίνος Βαϊούλης, ο αγωνιστής Πομάκος δημοσιογράφος Σεμπαεδήν Καραχότζα, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαγεωργίου και πολλοί άλλοι. Ευχαριστίες αξίζουν όμως και σε εφημερίδες όπως η «Δημοκρατία», ο «Ελεύθερος Κόσμος», η «Ελεύθερη Ώρα» και ο «Στόχος», που δημοσίευσαν άρθρα και πρόβαλλαν αφιλοκερδώς τις θέσεις και δράσεις μας.

  Η εμπιστοσύνη όλων τους αποτελεί το χρέος μου απέναντί τους, που αντανακλά στο χρέος τόσο προς την μεγάλη μας πατρίδα όσο και την ιδιαίτερη, την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη».