Θράκη

  Δημοσιεύτηκε: 28 Ιούνιος 2023

  Περίσσεψε η πολιτική προεκλογική υποκρισία αναφορικά με το θέμα της Θράκης. Εντελώς «ξαφνικά» αποκαλύφθηκε ότι το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής εμπλέκεται στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας και διαμορφώνει τις πολιτικές εξελίξεις καθοδηγώντας την ψήφο των μουσουλμάνων της περιοχής!

  Δημοσιεύτηκε: 22 Μάρτιος 2023

  Το 2010 έληξε η δημαρχία του τελευταίου χριστιανού δημάρχου στον Δήμο Ιάσμου του νομού Ροδόπης. Από το 2011 και μέχρι σήμερα ο δήμαρχος είναι μουσουλμάνος.

  Δημοσιεύτηκε: 09 Νοέμβριος 2022

  Εντύπωση προκάλεσε το «καψόνι» των Τούρκων απέναντι στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, κατά την πρόσφατη μετάβασή του στη Σμύρνη, όπου επί 7 ώρες δεν του επέτρεπαν την είσοδο στην χώρα.

  Δημοσιεύτηκε: 24 Σεπτέμβριος 2022

  «Ξεκάθαρη και σοβαρή παρατήρηση» μας πληροφόρησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος ότι έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ στον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ για τις δηλώσεις του περί «τουρκικής» μειονότητας.

  Δημοσιεύτηκε: 15 Ιούνιος 2022

  Δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο μουσουλμάνοι της Θράκης που ασχολούνται (ή που φιλοδοξούν να ασχοληθούν) με τα κοινά να διαφοροποιούνται από την «γραμμή» που δίνει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.

  Δημοσιεύτηκε: 08 Δεκέμβριος 2021

  Πριν από περίπου 20 χρόνια ο τότε «ανεξάρτητος» βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Σαδίκ έλεγε συχνά στις ομιλίες και τις δηλώσεις του: «Βρείτε μου έναν, έστω έναν, μουσουλμάνο της Θράκης που να δηλώνει πως είναι κάτι άλλο εκτός από Τούρκος».

  Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούνιος 2021

  Στον νομό Ξάνθης κατοικεί ο μεγαλύτερος πληθυσμός των Πομάκων συμπατριωτών μας και πάντοτε οι πράκτορες του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής έδειχναν ιδιαίτερο ζήλο στην προσπάθειά τους να τους προσεγγίσουν και να τους μεταστρέψουν συνειδησιακά.

  Δημοσιεύτηκε: 17 Ιούνιος 2020

  Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποίησε το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

  Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούνιος 2020

  Η παρουσία της Άγκυρας στην Θράκη μας έχει πολλές πτυχές που αποτυπώνουν παράλληλα την αναποτελεσματικότητα ή και την απροθυμία της ελληνικής Πολιτείας να την αντιμετωπίσει.

  Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούνιος 2019
  Στο κέντρο, η πρόεδρος του DEB Τσιγδέμ Ασάφογλου που διαδέχθηκε στην ηγεσία του κόμματος τον Μουσταφά Αλί Τσαούς.

  Συνηθίζεται πάντοτε αυτές τις μετεκλογικές ημέρες να διατυπώνονται ανησυχίες και ερωτήματα για το μέλλον της Θράκης μας, με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών.

  Σελίδες