Να διαδώσουμε τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα σχετικά με το Μεταναστευτικό

  Δημοσιεύτηκε: 06 Μάρτιος 2020

  Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο (ΕΣΟ) ανέλαβε την πρωτοβουλία να συντάξει και να μεταφράσει σε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες, ένα μικρό κείμενο που λέει αντικειμενικά, τί ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα σχετικά με το Μεταναστευτικό. Καλούμε όλα τα κόμματα, τους φορείς και τον κάθε πατριώτη προσωπικά, να διαδώσουν την αλήθεια στις επαφές που διαθέτουν τόσο στην Ευρώπη, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθεί το κείμενο στα Ελληνικά και στο τέλος της ανάρτησης υπάρχουν link για να κατεβάσετε σε μορφή PDF τα μεταφρασμένα.

  Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα σχετικά με το Μεταναστευτικό

  Εδώ και πολλά χρόνια η Τουρκία πραγματοποιεί ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας. Αυτό το σχέδιο δεν ξεκίνησε υπό την προεδρία του Ερντογάν, αλλά πηγάζει εδώ και δεκαετίες από το βαθύ τουρκικό κράτος. Υπό την ανοχή και με τις ευλογίες των Τουρκικών αρχών χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλουν καθημερινά στη χώρα μας. Υπό την καθοδήγηση και με νομοθετικές διευκολύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκατοντάδες ΜΚΟ, χρηματοδοτούμενες με εκατομμύρια ευρώ, είτε απευθείας, είτε εμμέσως από τα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελλών, έχουν δημιουργήσει ένα παράλληλο κράτος στα ελληνικά νησιά, με δικούς τους νόμους και πρωτοβουλίες ενάντια στους ελληνικούς νόμους και το Ελληνικό Σύνταγμα.

  Όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδος, πιστές στην παγκοσμιοποίηση, δεν τολμούσαν να πράξουν αυτό που ο Ελληνικός λαός ζητούσε για δεκαετίες. Κλειστά σύνορα, ασφάλεια και κοινωνική ευημερία στο έθνος-κράτος. Πώς άλλωστε να κάνουν το αντίθετο μετά το σκάνδαλο που δημοσιεύτηκε χωρίς να πάρει ανάλογο μέγεθος δημοσιότητας, κατά το οποίο στελέχη της κυβέρνησης έχουν άμεσες σχέσεις με ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται για το μεταναστευτικό.

  Ο ξεσηκωμός των νησιωτών της Χίου και της Λέσβου έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Η κυβέρνηση μετά το φιάσκο εγκατάστασης μεταναστών σε κέντρα κράτησης και την σθεναρή αντίσταση των νησιών που διώχνουν με τη βία σήμερα όσα μέλη ΜΚΟ βρεθούν μπροστά τους, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Αναγκασμένη από το λαϊκό αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων και παράλληλα έχοντας να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα της πολιτικής του Ερντογάν εμφανίζεται να θέλει και να προσπαθεί να προστατεύσει τα σύνορα, δυστυχώς ανεπιτυχώς.

  Δεν αρκεί να κλείσεις μόνο την πύλη εισόδου στον Έβρο. Τα χερσαία σύνορα του Έβρου και θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας, απ’ άκρη σε άκρη στα νησιά εκτείνονται σε αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα και οι Τούρκοι δουλέμποροι γνωρίζουν καλά. Η επί χρόνια εγκατάλειψη αποτρεπτικής πολιτικής και το πλήρες άνοιγμα συνόρων που έγινε με την αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς αντίδραση των άλλων συστημικών κομμάτων και της Νέας Δημοκρατίας που κυβερνάει τώρα, δημιούργησε πολλαπλά προβλήματα που πλέον γίνονται ορατά σε όλους.

  Πάνω από 10.000 μετανάστες, από χώρες που δεν έχουν πόλεμο (Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Νιγηρία, Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία κ.α.) εισβάλλουν στη χώρα μας. Η Ελλάδα είναι το τελευταίο σύνορο της Ευρώπης. Ο Ελληνικός λαός διεκδικεί και αυτός επιβάλει τη βούληση του γιατί πλέον ξεσηκώθηκε. Οι Έλληνες έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε στα δύσκολα.

  ΑΓΓΛΙΚΑ
  ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
  ΙΤΑΛΙΚΑ
  ΓΑΛΛΙΚΑ